Pearl Translations

Organisatie

Achtergrond

Mijn naam is Marijn Schouten-de Visser en ik ben gediplomeerd vertaler vanuit het Spaans en het Engels naar het Nederlands. Ik ben afgestudeerd in de Spaanse taalkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Verder ben ik afgestudeerd aan de Vertaalacademie in Maastricht met de hoofdtaal Spaans. Mijn titels zijn Master of Arts (MA) en Bachelor of Communications (Bc). Na mijn studie heb ik drie jaar in Spanje gewoond en gewerkt bij Ciao! GmbH. Ik ben beëdigd bij de rechtbank in Groningen voor vertalingen met de combinaties Spaans-Nederlands en Engels-Nederlands.

Vertaalervaring

In 2000 begon ik aan de Vertaalacademie in Maastricht. Tijdens deze studie heb ik een aantal freelance vertalingen gemaakt. Mijn stages bij Philips en Adventia, een pilotenschool in Spanje, stonden ook geheel in het teken van vertalen. Van 2004 tot 2006 heb ik bij Ciao! in Spanje gewerkt, waar ik enquêtes en de Nederlandse website van Ciao! heb vertaald. Sinds ik in 2009 Pearl Translations heb opgericht, vertaal ik voor veel opdrachtgevers.

Talenkennis

Mijn moedertaal is Nederlands. Daarnaast beheers ik de talen Spaans en Engels vloeiend. Verder versta en lees ik Duits, Frans en Italiaans.


Pearl Translations © by Marijn Schouten-de Visser
© 2006-2009 www.mijn-eigen-website.nl